Huispaaskaars
Elk jaar wordt in de Paasnacht de nieuwe Paaskaars ons kerkgebouw binnengedragen als teken van het Licht van Christus. Veel gemeenteleden zijn daar in het verleden getuige van geweest. We weten nog niet of het dit jaar weer mogelijk is deze traditie bij te wonen. Om thuis verbonden te zijn, wordt door de Geldwervingscommissie opnieuw de mogelijkheid geboden een huispaaskaars aan te schaffen. U kunt dan elke week de kaars aansteken als u naar de kerkdienst kijkt en luistert. De versiering op de kaars zal identiek zijn aan de versiering op de Paaskaars in de kerk.

 

Onderstaande huispaaskaars (artikel A) kunt u bestellen:

 

huispaaskaars-2024

 

Lengte 25 cm
Diameter (boven) 40 mm
Diameter (onder) 60 mm
Prijs € 27,50

Kandelaar

Tevens bieden wij de mogelijkheid om een metalen kandelaar met pen (artikel B) aan te schaffen:

 

kandelaar

 

Metalen kandelaar met grote pen
Diameter 80 mm
Prijs € 10,00

 

De huispaaskaars en de kandelaar kunt u bestellen via: huispaaskaars@pgemmeloord.nl of via het Kerkelijk Bureau (telefoon 612215) onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.
Vergeet niet te vermelden wat u wilt bestellen: alleen A of A + B.

 

Nadat u heeft betaald op rekening NL19 RABO 0312 0720 90 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Emmeloord, zal de bestelling uw kant opkomen.

 

Bestellen kan tot en met 26 februari 2024 om uw huispaaskaars voor Pasen in uw bezit te hebben. Bestellingen die na deze datum binnenkomen kan de fabrikant niet garanderen dat deze voor Pasen in uw bezit zijn.

 

Commissie Geldwerving & Team van pastores