Kampweekend
Ieder jaar gaan de kinderen die het leuk vinden een nachtje naar een kampeerboerderij om het daar gezellig te hebben samen. Spannend, maar heel erg leuk!
De jongeren van 12 tot en met 16 jaar gaan een heel weekend weg. Er worden altijd leuke activiteiten ingepland, waaronder een gave spooktocht voor iedereen die durft! Ook vriend(inn)en die niet bij onze gemeente horen mag je gewoon meenemen.

Wil je weten wanneer we op kamp gaan? Kijk op de jeugdpagina in de Onderweg, op onze Facebookpagina.

Jongeren ouder dan 16 jaar mogen helpen bij het organiseren van het kamp, door bijvoorbeeld als leiding mee te gaan of te helpen bij de spooktocht. Iets voor jou? Laat het ons weten!

EO jongerendag
Ieder jaar feesten ruim 30.000 jongeren in een stadion. Samen zingen, bidden, luisteren en uit je dak gaan met andere christelijke jongeren. Gaaf toch? Wij zorgen er elk jaar voor dat jij en je vrienden met een bus naar het stadion kunnen en dat jullie weer netjes thuis worden gebracht. Wil je weten wanneer er weer een EO-jongerendag is? Kijk op www.eojongerendag.nl. Wil je je opgeven voor de bus? Kijk op de jeugdpagina in de Onderweg, op onze Facebookpagina. Iedereen mag mee, ook je vrienden en vriendinnen die niet bij onze gemeente horen.