Zondag 14 oktober

 

De diaconiecollecte is bestemd voor Actie 555 Sulawesi. Van harte aanbevolen!

 

De uitgangscollecte is bestemd voor de plaatselijke Voedselbank.

In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de  armoedegrens. De armsten worden door de voedselbanken tijdelijk voorzien van voedselpakketten. Dit gebeurt ook in de Noordoostpolder en Urk. Overheden en particulieren werken samen en zorgen dat armoede wordt bestreden en voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Om de zelfredzaamheid van de klanten te vergroten, werken de voedselbanken samen met lokale organisaties die de klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn. Uw gift is van harte welkom en nodig. U kunt uw gift ook overmaken op: NL76 RABO 0138 3749 10 t.n.v. Voedselbank Noordoostpolder – Urk

Christianne Verpoorte

 

Kleding gevraagd voor AZC Luttelgeest

Als kerken willen we graag naar vluchtelingen omzien en Gods liefde aan hen doorgeven. Er is op dit moment veel vraag naar warme winterkleding. Helaas zijn we bijna door onze voorraad heen…

Heeft u winterkleding liggen en wilt u delen van wat God u heeft gegeven? We zijn op zoek naar onderstaande kleding. Helpt u mee? Winterkleding voor mannen, vrouwen en kinderen - Winterjassen voor mannen, vrouwen en kinderen - Schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen.

Kleding kan gebracht worden op onderstaande adressen. Belt u even van tevoren?

Familie de Jonge, Egeïschestraat 8, Emmeloord. Telefoon: 0527-615604

Familie Van Schothorst, Voorpiek 28, Urk. Telefoon: 0527- 684777 / 06-40900123

Kleding brengen in Luttelgeest? Bel vooraf: 0527-613532 of 06-18202435

Alvast veel dank. Joca van den Berg, Gerard & Martine de Kimpe

Kledingteam voor vluchtelingen op AZC Luttelgeest (namens de kerken in de Noordoostpolder/Urk)

Vragen? U kunt mailen naar: gfdekimpe@kpnmail.nl

 

Taakgroep Eredienst

Zondagavond 21 oktober zal Gospelgroep “Promise” de mis Credo uitvoeren.

Deze mis is ooit geschreven door Tore W. Aase en in het Noors uitgevoerd door het Oslo Gospel Choir. Promise heeft hiervan de Nederlandse versie mogen maken. De Credo-mis wordt gekenmerkt door diverse stijlen, van typische gospelballads tot latin- getinte nummers die in het Nederlands soms als Middeleeuwse dansmuziek aandoen. Ieder nummer is een belijdenis van geloof (Credo) op zich en ondanks de vele stijlen overheerst de serene rust die dit stuk kenmerkt. De muzikale begeleiding komt van een live-band en samen met het koor en behorende beelden willen ze u meenemen in dit stuk.

Nieuwsgierig?Kom dan op 21 oktober om 19.00 naar de Nieuw Jeruzalemkerk

Tini van der Meer

 

Najaarswandeling 13 oktober

Houd u/ je ook zo van wandelen en heb je zin in een herfstwandeling met een klein groepje mensen? Op 13/10 organiseer ik vanuit de PG Emmeloord een herfstwandeling. We lopen o.a. door het Emmeloorderbos met al haar prachtige  herfstkleuren en drinken onderweg een kopje koffie. De wandeling zal ongeveer 1,5 uur duren. Vertrekpunt: kerkgebouw de Ontmoeting. Vertrektijd 09.30 uur.
Lijkt het je leuk, geef je dan op via tel. 852469 of mail ina.kooij@home.nl . Wil je graag iemand meenemen... gasten zijn van harte welkom. Deelnemen is kosteloos (behalve de consumptie).

Ina Kooij