Middengeneratie programma 2016-2017

Onderstaande activiteiten worden georganiseerd voor de Middengeneratie van onze gemeente. De Middengeneratie is de leeftijdscategorie van ongeveer 25-50 jaar. Opgeven voor de activiteiten kan via de website. Voor vragen kun je contact opnemen met Margreet Jongsma via middengeneratie@gmail.com of 06 46 34 39 11

 

Meld je nu aan!!  Pijl cyclaam


Runningdiner

Het running dinner op zondagavond 5 november a.s. belooft een leuke, gezellige en bijzondere avond te worden. We hebben al een groot aantal  deelnemers... Geef je nu op

 

Datum
Tijd
Plaats
zondagavond 5 november 2017
17:00 uur
ergens in Emmeloord

 

 

Geloofskoffertje

Geloven begint tussen ouders en kinderen. In het samen leven thuis. En om ouders te helpen bij de geloofsopvoeding met concreet materiaal is er een geloofskoffertje. Het koffertje is gevuld met lees-, kijk- en doemateriaal voor de kinderen: een boek met Bijbelverhalen en leesboekjes, zowel om voor te lezen als om zelf te lezen, een spel, wat muziek en dvd's, een dagboek. Er zit ook iets in voor tieners. En tevens bevat het voor de ouders lezenswaardig materiaal.

Het is een koffer die we vanuit PGE aan je uit willen lenen. In een heleboel dingen merken we dat het leven van alledag en het werk en school een belangrijke plaats in de weekagenda innemen. En we zien elkaar dan niet altijd als gemeente. Maar als we stil in huis zijn, of er is eindelijk de rust dat we als familie bij elkaar zijn, dan is daar ook een prima moment om iets met dat gedachtengoed van het geloof te doen. Als gemeente willen we ook graag aan elkaars geloofsleven bijdragen. Daarom kan deze koffer drie weken komen logeren. Een logé vraag je ook van alles, je went een beetje aan elkaar, je leert een beetje van elkaar.

Wat heel belangrijk is, is het logboek dat ook in het koffertje zit. Hierin kun je iets persoonlijks schrijven, iets wat je geraakt heeft of iets wat je interessant vond. Zo deel je je ervaringen met anderen.

Het koffertje kun je drie weken lenen. Heb je interesse, neem dan contact op met Roel Paulusma tel. 06-29826695