JeK-logo

 

Bij onze gemeente horen mensen van allerlei leeftijden. En als gemeente vinden we dat ie-dereen het gevoel moet hebben dat hij/zij erbij hoort en welkom is. Om daarvoor te zorgen is er speciaal voor alle kinderen & jongeren een taakgroep die het JeK heet. JeK staat voor Jeugd en Kerk. Met een grote groep vrijwilligers proberen we verschillende activiteiten te organiseren voor jeugd van alle leeftijden. Er is dus altijd wel iets wat bij je past! Want we willen dat ook JIJ het gevoel hebt dat je er helemaal bij hoort.

Het JeK organiseert activiteiten op verschillende gebieden. Alle activiteiten die qua onderwerp goed bij elkaar passen werken samen binnen een werkgroep. Deze werkgroepen heten:
* Vieren 

* Leren

* Dienen

* Ontmoeten

 

Op deze site lees je over de activiteiten die door de verschillende werkgroepen worden georganiseerd. Via Facebook en Twitter (JeK_Emmeloord) en per mail houden we je graag op de hoogte van alle data en opgave voor activiteiten. Volg ons en geef ons je mailadres zodat je zeker weet dat je altijd op de hoogte bent!


De Jekkers
In het JeK zitten een aantal mensen die we graag aan je willen voorstellen, zodat je weet wie ze zijn en wat ze doen. Als je graag contact wilt, weet je meteen wel gezicht bij welke naam hoort!

 

Het moderamen (dagelijks bestuur)

harry
Harry Binnenmars | Voorzitter van het JeK
En dat houdt in… dat Harry zorgt dat de vergaderingen goed verlopen en namens het JeK naar de vergaderingen van de Algemene Kerkenraad gaat.
   
Mariska
Mariska Dalemans | Scriba van het JeK

   
Sjaco
Sjaco Wierda | Penningmeester
   
janny Janny Lijzenga | Kerkelijk Jeugdwerker

06 22 49 82 50
janny.lijzenga@pgemmeloord.nl

 

En verder...

Inge
Inge Sleurink
Taak: PR medewerker van het JeK
En dat houdt in… dat Inge voor de jeugdpagina in de Onderweg zorgt, maar ook de Facebookpagina van het JeK beheert en via de mail activiteiten onder de aandacht brengt.