Zondag 10 september 2017 is het Nationale Ziekendag

Al een aantal jaren sluiten wij ons aan bij de actie Nationale Ziekendag, een initiatief van de Zonnebloem. Op die dag wordt extra aandacht gegeven aan de zieken in de vorm van een bezoekje en een bloemetje. Deze activiteit stimuleert dat zieken en gezonden mét elkaar leven en niet naast elkaar. Om deze (bloemen)actie tot een succes te maken hebben wij uw hulp nodig en daarom vragen wij u op zaterdag 9 september tussen 9.30 en 11.00 uur bloemen te brengen naar MFC Nieuw Jeruzalemkerk. Omdat van uw bloemen boeketten worden samengesteld, ontvangen we het liefst losse bloemen en geen kant-en-klare boeketten. De boeketten worden voorzien van een label, met de naam en het adres van de zieke en een kaart gemaakt door de kinderen  van de kindernevendienst.

 

Na afloop van de ochtenddiensten op 10 september worden de boeketten bij de uitgang van de kerk uitgedeeld aan gemeenteleden, met het verzoek deze te bezorgen. Deze bloemen-actie wordt door velen zeer gewaardeerd.


Ook kunt u zelf een naam van een zieke doorgeven aan:

Christianne Verpoorte

T: 06-12608258

E: christianne@verpoorte.eu

 

Daarbij mag u ook denken aan zieke kinderen.

 

Doet u ook (weer) mee met het verrassen van onze zieke gemeenteleden en geeft u op zaterdag 9 september bloemen af in de NJK en/of brengt u een boeket en een bezoekje op zondag 10 september?

 

Namens de Diaconie:

Marry Bolks, Christianne Verpoorte