JeK-logo
 

Basiscatechese

Basiscatechese is er dit jaar voor groep 7. Bij basiscatechese kun je van alles leren over God, Jezus, de Bijbel, de kerk, de doop, het avondmaal en de feesten van de kerk. De catechese voor is ongeveer 10 keer per seizoen. We hopen te starten in oktober maar zijn nog op zoek naar leiding. Wil je meedoen met basiscatechese of zou je leiding willen geven? Kijk onder Contact.

 

Discover

Bij Discover kun je meer leren over de Bijbel en over geloven. Je kan kiezen voor de dinsdag of de donderdag. Locatie: Jeruzalemkerk

 

DiscoverDinsdag (12-16) is elke week en start op 01 oktober om 19.00 uur.  We gebruiken tijdens deze catechisatie de methodes van Follow Me (Next). We kijken een video en gaan daarna met elkaar in gesprek. Rond 20.00 uur eindigen we met een chillmoment. 

 

DiscoverDonderdag (12-16) is tweewekelijks en start op 03 oktober om 19.00 uur. We gebruiken de onderwerpen van Your Provider van JOP. We gaan met elkaar in gesprek over een thema en eindigen met een chillmoment rond 20.00 uur! 

 

DiscoverDinsdag (16+) is elke week en de eerste keer is 01 oktober om 19.00 uur in de Jeruzalemkerk. We nemen de onderwerpen uit Follow Me Next als uitgangspunt.

 

Wil je meedoen en heb je de eerste keer gemist? Kijk onder Contact.

 

#durfte

Met #durfte ontwikkel je jouw talent en geloof tegelijk! Want geloof heeft alles te maken met hoofd, hart én handen. Vanaf 16 jaar kun je meedoen. Kies een #durfte dat goed bij je past. Je hoort er meer over in de komende tijd. Denk aan #durfteorganiseren, #durftepresenteren of #durfteschilderen. Wil je op de hoogte blijven? Kijk onder Contact.