JeK-logo

 

The Spirit
Onder de trap van de Nieuw Jeruzalemkerk zit een te gekke jeugdruimte: The Spirit. Jeugdkerk, Crossroads en Provider maken hier gebruik van, maar er worden ook activiteiten georganiseerd! Denk aan feesten of het kijken van wedstrijden of andere tv-hoogtepunten. Gewoon een avond komen relaxen of na de kerkdienst even chillen kan natuurlijk ook.
Wil je weten wat er in 'The Spirit' te doen is? Kijk onder Contact.

 

Kinder- en Jongerenkamp

Ieder jaar gaan de kinderen die het leuk vinden een nachtje naar een kampeerboerderij om het daar gezellig te hebben samen. Het kinderkamp is spannend, maar heel erg leuk!

De jongeren van 12 tot en met 16 jaar gaan een heel weekend weg. Er worden altijd leuke activiteiten ingepland, waaronder een gave spooktocht voor iedereen die durft! Ook vriend(inn)en die niet bij onze gemeente horen mag je gewoon meenemen naar het jongerenkamp

 

EO jongerendag
Ieder jaar feesten, zingen, bidden en luisteren duizenden christelijke jongeren tijdens een geweldige dag in een stadion. Gaaf toch? Dat moet je een keer hebben meegemaakt.  Wij zorgen er elk jaar voor dat jij en je vrienden met een bus naar het stadion kunnen en dat jullie weer netjes thuis worden gebracht. Wil je weten wanneer er weer een EO-jongerendag is? Kijk op www.eojongerendag.nl.

Iedereen mag mee, ook je vrienden en vriendinnen die niet bij onze gemeente horen.

 

Passion
Op stille donderdag wordt ieder jaar ‘The Passion’ op tv uitgezonden. Een moderne, indrukwekkende manier op het paasverhaal te vertellen. Het JeK wil samen met iedereen die het leuk vindt de Passion meebeleven. Het ene jaar doen we dat door samen in The Spirit de uitzending op groot scherm te kijken, maar we hebben deze ook al eens met een grote groep jongeren bezocht. En misschien organiseren we onze eigen Passion nog wel eens in Emmeloord?