Bloemengroet

De bloemen vanuit de dienst van afgelopen zondag zijn, met hartelijke groeten vanuit de PGE, gebracht bij:

- Fam. Oosdijk, Kloppenburgstraat 2

- Fam. Engelhardt, Hof van Smeden, kamer 208

- 65 jarig huwelijk echtpaar Westerman, Deltastraat 30

Trijnie Bakker

 

Een spannende examentijd breekt weer aan

De komende weken staan voor veel van onze jongeren weer in het teken van de schoolexamens. Voor de één misschien een “zekerheidje” en voor anderen een spannende periode vol twijfel en spanning. Iedereen heeft een ongekend jaar achter de rug. Een jaar waarin ook in het onderwijs alle zeilen bijgezet moesten worden om de kandidaten, ondanks de grote beperkingen, goed voor te bereiden op het examen. Er is een enorm beroep gedaan op de flexibiliteit van de leerkrachten én de leerlingen. We wensen jullie en goede een succesvolle examenperiode toe, waarbij jullie mogen vertrouwen op de aanwezigheid van onze God en het gebed vanuit onze gemeente.

 

“De Heer gaat voor jullie uit in een wolk, ook ’s nachts – lichtgevend” (Exodus 13).

Zo mogen jullie ook nu met vertrouwen de examens tegemoet gaan.

 

Natuurlijk willen we vanuit het JeK weer aan zoveel mogelijk van onze jongeren aandacht schenken, zodra de uitslagen van de examens bekend zijn. Hierbij vragen we jullie hulp. Wij ontvangen graag zoveel mogelijk namen en adressen van jongeren die dit jaar hun middelbare-schoolexamen gaan doen. Dus, weet je wie er in jouw of uw omgeving examen gaat doen? Geef deze namen dan s.v.p. via een e-mail aan ons door: jek@pgemmeloord.nl

Harry Binnenmars – Jeugd en Kerk

 

LEV-dienst zondag 16 mei – Ruimte voor een nieuw begin

Aanstaande zondag staat er weer een LEV dienst op de agenda. In deze dienst willen we ruimte maken voor een nieuw begin. Eindelijk lijken er versoepelingen in de corona-maatregelen aan te komen. Dit betekent dat we (binnenkort) plannen kunnen maken. Hoe gaat ons leven er uit zien? Zijn we klaar voor een nieuw begin? En nog belangrijker: welke keuzes maak jij? Op deze Wezenzondag horen we dat God ons hierin niet alleen laat, maar richting geeft aan ons leven.

Voorganger is Margreet Jongsma en de muziek wordt verzorgd door het combo van onze gemeente.

 

Vier je de dienst met ons mee? Meld je aan via aanmeldenkerkdienst@pgemmeloord.nl om in de dienst aanwezig te zijn of stem om 09.30 uur af op de livestream van de Nieuw Jeruzalem Kerk. Vanaf 09.15 uur kijk je alvast mee naar de Kinderkijkdienst!

Robbert Boer – Jeugdouderling OHW / JeK

 

Papieren versie Gemeentenieuws en liturgie

Papieren versies van het Gemeentenieuws plus de liturgie van a.s. zondag zijn af te halen bij het kerkelijk bureau. Op vrijdagmorgen van 9 tot 12 kunt u daarvoor in het Kerkelijk Bureau (Onder de Toren 36) terecht. Een en ander ligt bovenaan de trap op het kastje. Neem mee voor uzelf en/of voor anderen om uit te delen.

 

Aanmelden digitale nieuwsbrief

gemeentenieuws@pgemmeloord.nl